VAARVERBOD?

 

HRV Cornelis Tromp

 

VAARVERBOD?

 

 
 

Wedstrijd weggeblazen

Geplaatst op 08-07-2024  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: webredactie, Marit Versteeg

Dit weekend werd helaas weer door de wind beheerst. Ilva Boone zou haar laatste skiffwedstrijd roeien tijdens de NSRF op de Willem Alexanderbaan. Helaas werden de skiffjes al tijdens het oproeien van het water gehaald en kort daarna werd de hele dag afgelast. 

Voor de jeugd en junioren was er op de Bosbaan de DIYR, Dutch International Youth Regatta, waar ook de selectie voor de Coupe de la Jeunesse plaatsvindt. Voor de jongere jeugd was het ’s morgens allemaal wennen. Boot opriggeren, op tijd oproeien, goede kleding aan. Het was allemaal een leerproces. Veel ouders hebben geholpen en dat was met de harde wind hard nodig.

Vervolgens werd rond 13.00 uur de hele wedstrijd stilgelegd vanwege de wind. Coen Bleumers deed in de voorwedstrijd in de 4x nog goede zaken. De tijd was gelijk goed voor de overwinning. Hierdoor mag hij met deze samengestelde ploeg naar de Coupe. Alva Lundmarck won zondag de 4- en gaat daarmee ook naar De Coupe. Rick Spaans gaat de 4- coachen richting Racice in Tsjechië.

 


 

HRV Cornelis Tromp

Vreelandseweg 56 | 1216 CH Hilversum
T: 035 6249433 | ofni.[antispam].@ctromp.nl

Rekeningnummer: NL80SNSB0942150988
KvK nummer: 40516433

© CTromp 2017

Media

TrompMagazines, Foto's en Video's

Bekijk media

 

Tromp-bibliotheek

 TROMP-BIBLIOTHEEK alleen voor leden

Stukken voor de ALV, protocollen en reglementen, soos abc, veiligheidsplan en nog veel meer.