VAARVERBOD?

 

HRV Cornelis Tromp

 

VAARVERBOD?

 

 
 

Wie helpt mee aangepast roeien in stand te houden?

Geplaatst op 01-10-2019  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Nico Verbeek

Door persoonlijke omstandigheden zijn Franny Lankreijer en Michiel ten Brink helaas gedwongen om de coördinatie van de ART vaarwel te zeggen. Franny met onmiddellijke ingang en Michiel op niet al te lange termijn. Dit nadat zij zich vele jaren hiervoor ingezet hebben.
De ART (Aangepast Roeien Tromp) is daarom samen met de commissaris recreatieroeien, waar de ART onder valt, op zoek naar tenminste twee leden van Tromp, die de coördinatie van de ART willen overnemen.
Het is erg leuk werk: je ontmoet veel nieuwe mensen en het is bijzonder inspirerend om leden met een beperking het roeien eigen te maken. Tromp heeft in de loop der jaren tal van voorzieningen gerealiseerd, waardoor bijna iedereen bij onze vereniging kans heeft het roeien te leren. Instructeurs en roeimaatjes zijn er altijd voldoende om hierbij te assisteren. Nu zoeken we voor de coördinatie twee nieuwe mensen.
Wie heeft hiervoor belangstelling? Wil je meer weten? Neem dan contact op met de commissaris recreatieroeien Ton Keetelaar of Michiel ten Brink, dan wel Nico Verbeek.


 

HRV Cornelis Tromp

Vreelandseweg 56 | 1216 CH Hilversum
T: 035 6249433 | ofni.[antispam].@ctromp.nl

Rekeningnummer: NL80SNSB0942150988
KvK nummer: 40516433

© CTromp 2017

Media

TrompMagazines, Foto's en Video's

Bekijk media

 

Archief

Archief TrompMagazines en diversen

Bekijk archief