VAARVERBOD?

 

HRV Cornelis Tromp

 

VAARVERBOD?

 

 
 

Ploegzoekmiddag zaterdag 21 april vanaf 14.00 uur

Geplaatst op 16-04-2018  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Marit Versteeg

Zoek een roeimaatje of roeiploeg 

Het kan zomaar gebeuren: je zoekt een ploegje voor instructie, je hebt nog niet echt een ploeg gevonden, je wilt eens op een ander moment roeien, je roeiploegje is uit elkaar gevallen, je ploeg zoekt versterking of uitbreiding. Kortom: je zou weleens met andere roeiers in contact willen komen die dezelfde ambitie hebben.

Vaak zijn die er wel op Tromp, maar misschien kèn je ze nog niet.

Je kunt tijdens de Ploegzoekmiddag een match zoeken voor het maken van tochten, tochtjes of marathons, het meedoen aan wedstrijden of gewoon lekker wat (extra) roeien of van de natuur genieten. Een nieuwe lente een nieuw begin? Misschien ben je eraan toe skiffles te nemen?

Op de Ploegzoekmiddag, zaterdag 21 april, is iedereen welkom vanaf twee uur. Om half drie beginnen we het programma, om roeiers met dezelfde wensen en ambitie met elkaar in contact te brengen. Er zijn ook instructeurs aanwezig voor vervolginstructie, zowel in skiff als ander glad materiaal.

Inmiddels hebben we de ervaring dat er zomaar mooie initiatieven tevoorschijn kunnen komen bij het vormen van nieuwe roeiploegen. Wie weet krijgt het marathonroeien wel een opleving?

Denk bijvoorbeeld ook eens aan andere roeimomenten dan de drukke woensdag- en weekendochtenden.

Meld je aan via gaddimkeozgeolp.[antispam].@ctromp.nl. Je kunt in je aanmelding al aangeven waar je op Tromp naar zoekt.


 

HRV Cornelis Tromp

Vreelandseweg 56 | 1216 CH Hilversum
T: 035 6249433 | ofni.[antispam].@ctromp.nl

Rekeningnummer: NL80SNSB0942150988
KvK nummer: 40516433

© CTromp 2017

Media

TrompMagazines, Foto's en Video's

Bekijk media

 

Archief

Archief TrompMagazines en diversen

Bekijk archief