VAARVERBOD?

 

HRV Cornelis Tromp

 

VAARVERBOD?

 

 
 

Zondag 11 maart Brug-tot-Brug Roeien

Geplaatst op 04-03-2018  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Louis de Wiljes

Aanstaande zondag 11 maart wordt het Brug-tot-Brug Roeien, de BBR, gevaren. De naam geeft al aan dat we varen tussen de Tweede Brug (Kortenhoef) en de Eerste Brug ('s-Graveland) van het Hilversums Kanaal. Over deze afstand van 2700 meter wordt de tijd opgenomen. De ambitie van Tromp is hier zoveel mogelijk leden aan deel te laten nemen: van jong tot oud, van beginnende tot ervaren roeiers, en zowel individuele roeiers als ploegroeiers. Er wordt gevaren in glad materiaal, maar we zien juist ook graag C-boten aan de start verschijnen. Met de BBR kunnen beginnende roeiers kennismaken met competitieroeien en wedstrijdroeiers bepalen hoe hun vorm is.

Een ploeg inschrijven gaat via https://trompbbr.nl/. Volg de instructies op het scherm. Het kan zijn dat je je de eerste keer als inschrijver moet registreren. Daarna kun je je ploeg inschrijven.

Een paar praktische tips:

- Bij het inschrijven kun je een boot uitkiezen. Aan deze keuze kan de BBR-commissie bijna altijd voldoen. De boot wordt dan voor jouw ploeg gereserveerd.

- Je kunt kiezen voor starten om 11.30 of om 13.00 uur. Vanaf een uur van tevoren kun je oproeien.


 

HRV Cornelis Tromp

Vreelandseweg 56 | 1216 CH Hilversum
T: 035 6249433 | ofni.[antispam].@ctromp.nl

Rekeningnummer: NL80SNSB0942150988
KvK nummer: 40516433

© CTromp 2017

Media

TrompMagazines, Foto's en Video's

Bekijk media

 

Archief

Archief TrompMagazines en diversen

Bekijk archief