VAARVERBOD?

 

HRV Cornelis Tromp

 

VAARVERBOD?

 

 
banner-jeugdkamp

Tromp-jeugdroeikamp 2023

inschrijven roeikamp

 

Ook deze zomervakantie organiseert het jeugdbestuur van roeivereniging Cornelis Tromp een jeugdroeikamp voor jeugd van 10 tot en met 15 jaar.

Van 24 tot en met 27 juli ben je van harte welkom om 4 spetterende, spannende, superleuke dagen in en op het water te beleven. We gaan veel roeien en natuurlijk ook zwemmen, spelen en picknicken. En dit alles op onze eigen roeivereniging.

 

Nog nooit geroeid?

Geen punt! Wij leren je in deze paar dagen hoe je helemaal zelf in een skiff – zo’n leuk smal bootje – het water op kunt maar ook samen met anderen in een grotere boot. Als je de basis snapt, bijvoorbeeld dat je riemen (nee, geen peddels) je als vliegtuigvleugels in balans houden, dan roei je zo weg. Superlekker gevoel!

 

Kun je al roeien?

Fijn! Dan kun je al snel op pad met een paar van onze supercoole coaches. Die zijn net als jij jong begonnen en roeien nu een paar jaar en kunnen je de fijne kneepjes leren.

 

En natuurlijk: veel plezier maken!

Een zomerkamp gaat natuurlijk om de lol. Nou, die gaan we zeker beleven. We weten inmiddels wat voor leuks we kunnen organiseren om jullie een topweek te laten beleven.

 

Wat doen we nog meer naast het roeien?

Natuurlijk gaan we ook zwemmen en veel leuke spellen in en om het water doen en we zorgen tussen de middag en 's avonds voor lekker eten. Reken maar dat we er samen een paar hele vette dagen van maken met echte roeiavonturen op het water, een masterclass van WK-roeiers, een bonte avond en natuurlijk heel veel gezelligheid.

 

Hallo ouders!

En voor je ouders: we hebben voldoende ervaren coaches en instructeurs om alles veilig te laten verlopen. Zij kunnen ons natuurlijk mailen voor meer informatie. Stuur een mail naar Joy van het jeugdbestuur via ruutsebdguej.[antispam].@ctromp.nl of pmakieor.[antispam].@ctromp.nl. De kosten voor deze roeiweek bedragen 120 euro.

 

Wacht niet te lang ...

Vorig jaar was het kamp razendsnel volgeboekt. Dus zorg dat je niet achter het net vist en meld je aan via  de onderstaande knop. 

Inschrijven roeikamp

 

roeikamp-2020-5
roeikamp-2020-3
roeikamp-2020-4
roeikamp-2020-1
roeikamp-2020-2

HRV Cornelis Tromp

Vreelandseweg 56 | 1216 CH Hilversum
T: 035 6249433 | ofni.[antispam].@ctromp.nl

Rekeningnummer: NL80SNSB0942150988
KvK nummer: 40516433

© CTromp 2017

Media

TrompMagazines, Foto's en Video's

Bekijk media

 

Tromp-bibliotheek

 TROMP-BIBLIOTHEEK alleen voor leden

Stukken voor de ALV, protocollen en reglementen, soos abc, veiligheidsplan en nog veel meer.