jeugdkamp-banner

Tromp-jeugdroeikamp

Deze zomer organiseert Cornelis Tromp een jeugdroeikamp voor kinderen van 10-14 jaar oud. Het kamp is vanaf 3 augustus tot en met 6 augustus op onze roeivereniging. Iedereen is welkom! Kinderen die al kunnen roeien, maar vooral ook kinderen die graag willen kennismaken met roeien kunnen meedoen. Tijdens dit kamp leer je de roeisport kennen door middel van spelletjes op, in en om het water, samen met leeftijdgenoten. We roeien in groepen onder leiding van meerdere ervaren instructeurs. Deze instructeurs kunnen veel goede tips geven om het roeien nog leuker en makkelijker te maken. Natuurlijk gaan we ook zwemmen en andere leuke activiteiten in en om het water doen.

We zorgen voor lunch en avondeten. Eten doen we in kleine groepjes. Samen maken we er een paar onvergetelijke dagen van, met leuke activiteiten op het water, een masterclass van WK-roeiers, een bonte avond en natuurlijk heel veel gezelligheid.

I.v.m. Covid-19 is  het kamp alleen overdag, van 10:30 tot 20:00.

Het kamp kost 80 euro per kind.

Heb je nog een vraag? Stuur dan een mailtje naar pmortcpmakdguej.[antispam].@gmail.com

Vergeet niet het onderstaande formulier in te vullen !

Betalen kan via de blauwe knop.

 

Inschrijfformulier Tromp-jeugdroeikamp

Vanaf maandag 3 t/m donderdag 6 augustus zal er een jeugdroeikamp plaatsvinden bij roeivereniging Cornelis Tromp in Hilversum. Het kamp is bedoeld voor kinderen van 10-14 jaar. De kinderen worden opgevangen van 10:30-20:00 uur.
We zorgen voor lunch, avondeten en er zullen vooral heel veel leuke (roei)activiteiten zijn!
Het kamp kost €80,- per kind voor vier dagen. Ruim voor het kamp krijg je een e-mail van ons met daarin de laatste informatie en details.

Als er nog vragen zijn kan je een mailtje sturen naar jeugdkampctromp@gmail.com.

Wij kijken uit naar een gezellig kamp vol activiteiten en roeiplezier!

Vergeet je niet te betalen via bovenstaande knop of hier?

Roeigroet,
Organisatie Jeugdroeikamp Tromp 2020

Klik hier voor de algemene voorwaarden.

Beveiligings code Beveiligings code