VAARVERBOD?

HRV Cornelis Tromp

VAARVERBOD?

Goud op NK Klein

Geplaatst op 21-04-2024  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: webredactie, Marit Versteeg

Onder dreigende luchten, met harde wind, fikse buien van regen en hagel heeft Tromp zaterdag tijdens de Hollandia roeiwedstrijden, oftwel het NK Klein, weer mooie wedstrijden geroeid. Myrddin van Vliet en Koen van de Veen wonnen goud in de dubbeltwee (J16), Fleur van Olderen won met Fenne van Die Leythe in de categorie M18 2x.

img-2448

Gefeliciteerd met deze prachtige overwinningen!

Alva Lundmark, Floor van Ommeren en Coen Bleumers hebben in de skiff de kwartfinales geroeid, Alva heeft een sterke race gevaren, zij gaat door naar de B-finale. Coen kwam slechts 0,09 seconden tekort om door te gaan naar de halve finale, waardoor hij niet door kon naar een A- of B-finale.

Blik voor Lise en Heleen
Lise Klausen en Heleen van der Pol wonnen de Oude IJssel Regatta in de 2x. Dit is een wedstrijd van 12 km, tussen Doesburg en Doetinchem. Mooie prestatie dames! Ook deelnemers aan deze wedstrijd hadden te kampen met heftige omstandigheden als wind, golven, stroming en harde regen. De wedstrijd wordt georganiseerd door de Achterhoekse Roeivereniging De Ank.